RIBBZ: O multitudine de concepte

RIBBZ reprezintă o multitudine de concepte și aspecte rare care au ca scop întemeierea unei experiențe culinare unice prin intermediul revolutionarii preparatelor traditionale. Fiecare produs este atent selecționat, iar fiecare preparat este gătit într-un mod unic, utilizând o tehnică franțuzească care s-a dovedit de-a lungul anilor de a nu fi doar sănătoasă, ci și extraordinar de apetisantă.

Prin intermediul tehnicii Sous-Vid fiecare preparat este atent selecționat, condimentat după rețete proprii, iar apoi gătit pe o perioadă care variază de la produs la produs la o temperatură constantă. Tehnica în sine utilizează temperaturi precis setate, atent controlate, pentru a obține rezultate constante, ca în marile restaurante, folosind materii prime care, în timpul gătirii, sunt sigilate într-un mediu perfect vidat. Tehnica are ca rol obținerea unor rezultate perfect constante, de fiecare dată, ne lăsând loc de greșeală. Sous vide, care în franceză înseamnă vacuumat, vidat, se referă la procedeul de a vida și sigila materia primă într-o pungă specială, apoi urmând să fie gătită într-o baie de apă la o temperatură foarte precis setată. Tehnica sous vide generează rezultate imposibil de obținut prin alte tehnici.

In laboratorul nostru calitatea este continuu monitorizata din toate punctele de vedere, pentru a ajunge in siguranta la clientii nostri. In fiecare preparat investim pasiune dar si seriozitate si dorim ca experienta RIBBZ sa fie una cat se poata de profesionala din primul moment, pana la ultima bucatica savurata. Noi oferim atat preparate din carne, cat si o serie de supe si ciorbe.

Sus