Franciză 100% românească, născută din dorința de a construi un alt mod de existență pentru aceia dintre dvs care înțeleg că înainte de a avea pretenții este necesar să fii dispus să dăruiești.
Oferă doar ceea ce ți-ar plăcea să primesti. Respect, corectitudine și rigurozitate. Ribbz este în căutare de caractere care dețin aceste trăsături și au ambiția să construim împreună un brand solid care să ne împingă în direcția țelurilor pe care și le-a propus fiecare.
LIPIE, COSTIȚĂ DE VITĂ DEZOSATĂ, CEAPĂ, ROȘII, CASTRAVEȚI MURAȚI, CARTOFI PRAJITI, SOSUL CASEI*)
(LIPIE, COSTIȚĂ DE PORC DEZOSATĂ, CEAPĂ, ROȘII, CASTRAVEȚI MURAȚI,SOS ALB, CARTOFI PRAJITI 150GR)
Tehnica SOUS-VIDE originează din Franța și prevede prepararea produselor într-un mod unic.
Fiecare preparat, este atent selecționat, condimentat după rețete proprii, iar apoi gătit pe o perioadă care variază de la produs la produs la o temperatură constantă. Tehnica în sine utilizează temperaturi precis setate, atent controlate, pentru a obține rezultate constante, ca în marile restaurante, folosind materii prime care, în timpul gătirii, sunt sigilate într-un mediu perfect vidat.
Tehnica are ca rol obținerea unor rezultate perfect constante, de fiecare dată, ne lăsând loc de greșeală. Sous vide, care în franceză înseamnă vacuumat, vidat, se referă la procedeul de a vida și sigila materia primă într-o pungă specială, apoi urmând să fie gătită într-o baie de apă la o temperatură foarte precis setată.
Tehnica sous vide generează rezultate imposibil de obținut prin alte tehnici.